En tapetserares vardag

En tapetserares vardag

Välkommen till Unnaryd!

För tre år sedan, 29 sept 2014, startade jag Anki Bäckman möbeltapetserare i mitt föräldrarhem i Långaryd. Ganska exakt ett år senare flyttade jag till vackra Unnaryd. Här i bloggen kan du följa mitt arbete i verkstan (eller titta bakåt i tiden och se hur det gick till innan jag öppnade). Välkommen att kika in i min värld!

Ännu en nystart...

MöbeltapetseringPosted by Anki Bäckman 09 Jun, 2016 18:58
För vilken gång i ordningen? Jag börjar tappa räkningen. Men det är kanske så det är att starta eget? Att beslutsångesten ger sig till känna gång på gång? Att man inte riktigt vågar släppa taget om tryggheten som en anställning ger?

SOMMARJOBB I VERKSTAN. Vikariatet på Studiefrämjandet är nu över. Det har tagit betydligt mer kraft och tid i anspråk än jag kunde föreställa mig. Mina tapetseraruppdrag har skjutits fram, gång på gång. Jag vill därför passa på att be så väldigt mycket om ursäkt till alla kunder som kommit i kläm!

Nu håller jag på att samla ihop mig inför sommaren. Jag kommer då att satsa 100% på tapetsering. Jag har redan många beställningar som bara ligger och väntar på att bli gjorda och misstänker att vi kanske är framme i september innan allt är klart. Men låt inte detta avskräcka dig om du behöver hjälp med något! Hör av dig så resonerar vi oss fram till något som blir bra för alla parter.

SENASTE JOBBET LEVERERAT. Nya fina överdrag till plymåer och kuddar till stor brasiliansk soffgrupp i rotting. Tyg från Berghems väveri:
  • Comments(0)//blogg.ankibackman.se/#post37